Verzendbeleid

We zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat we wereldwijd verkopen en onze klanten een uitstekende ervaring bieden bij het plaatsen van een bestelling. We begrijpen dat het verzendproces een belangrijk aspect is van de online shopping ervaring, daarom willen we hier graag wat meer informatie over geven.

Afhankelijk van de locatie van onze klanten, gebruiken we het meest voor de hand liggende fulfillment center om de goederen op te sturen. Dit stelt ons in staat om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en de verzendingstijd te minimaliseren. We hebben fulfillment centers over de hele wereld, dus u kunt er zeker van zijn dat uw bestelling snel en efficiënt wordt verwerkt en verzonden.

Het is belangrijk om te weten dat we een verwerkingstijd van 2 dagen hebben voor het verwerken van uw bestelling. Dit omvat het verwerken van de betaling, het verzamelen van de producten en indien nodig, de productie ervan. We doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en klaar te maken voor verzending.

Nadat uw bestelling is verwerkt, is de verzendtijd afhankelijk van de locatie van het fulfillment center en de bestemming. Over het algemeen kunt u rekenen op een verzendtijd van 8-14 dagen na verwerking. We doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren, maar houd er rekening mee dat er factoren kunnen zijn die buiten onze controle vallen, zoals douane-afhandeling, extreme weersomstandigheden of andere onverwachte vertragingen.

Als u vragen heeft over onze verzendmethoden of -tijden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u een geweldige ervaring heeft bij het winkelen bij ons.