Retourbeleid

We willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop op onze website. Als om welke reden dan ook uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet, accepteren we graag retourzendingen binnen 14 dagen na de datum van ontvangst. Houd er rekening mee dat onze producten worden verzonden vanuit verschillende fabrieken, wat betekent dat de retourprocedure per locatie kan verschillen. Volg de onderstaande stappen om een retourzending te initiëren:

1.Neem contact op met onze klantenservice via info@frenova.nl om een Retourformulier aan te vragen

2.Ons team zal u voorzien van de juiste informatie over waar u uw product(en) naar terug kunt sturen.

3. Verpak de artikel(en) die u wilt retourneren veilig in de originele productverpakking, inclusief alle accessoires en documentatie.

4. Verzend de artikel(en) terug naar de juiste fabriek met behulp van een verzendservice met bijhorende traceerinformatie. U bent verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending, tenzij de ontvangen artikel(en) defect of onjuist waren.

5. Zodra de geretourneerde artikel(en) zijn ontvangen, zullen we deze inspecteren om ervoor te zorgen dat ze zich in de originele staat en verpakking bevinden.

6. Terugbetalingen worden binnen 5 werkdagen na ontvangst van de geretourneerde artikel(en) uitgegeven via de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat verzendkosten niet restitueerbaar zijn.

 

We behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren die niet voldoen aan ons retourbeleid. Houd er rekening mee dat alle retourkosten voor rekening van de consument zijn. Artikelen die zijn gebruikt, beschadigd of ontbreken accessoires of documentatie komen mogelijk niet in aanmerking voor retourzending. Als u een defect of onjuist artikel ontvangt, neem dan onmiddellijk contact met ons op en we zullen het probleem zo snel mogelijk oplossen.